Sa. 26.10 Herbstkonzert

Gleich zwei Dirigenten schwingen beim Herbstkonzert 2019 den Taktstock. Im ersten Konzertteil nimmt die Kgl. Harmonie Hergenrath Abschied von ihrem langjährigen musikalischen Leiter Gerhard Sporken. Teil zwei des Abends steht unter der Leitung von Rainer Hilger sowie ganz im Zeichen belgischer Komponisten und Arrangeure. Das Herbstkonzert findet am Samstag, 26. Oktober 2019 um 20 Uhr in der Sporthalle der Gemeindeschule Hergenrath statt.

Lees meer

Nieuw concertprogramma in het najaar

De Koninklijke Harmonie Hergenrath start de herfst van 2019 met een compleet nieuw concertprogramma, waarin Napoleons laatste vriend, pratende dieren en kapotte schoenen centraal staan. U kunt zich verheugen op een spannend en ongewoon programma – onder andere in Mürringen (Eifel) en Hergenrath.

De Koninklijke Harmonie Hergenrath is te gast in het hoogste dorp van België: op zaterdag 14 september 2019 om 19 uur geeft het orkest uit de superieure afdeling onder leiding van Rainer Hilger een concert in de parochiekerk St. Antonius in Mürringen. Het grote herfstconcert in Hergenrath staat gepland voor zaterdag 26 oktober 2019 om 20 uur.

Lees meer

TERUGBLIK OP DE VOORJAARSCONCERTREEKS

Een bijzonder werk stond centraal in de concertreeks van de Koninklijke Harmonie Hergenrath in het voorjaar van 2019: "The Heroes of Orzán" – een spannende mix van symfonie, filmmuziek en vertelling. Het orkest uit de superieure afdeling onder leiding van Rainer Hilger trad op in Hergenrath, Stolberg (Duitsland) en Echternach (Luxemburg).

De serie lenteconcerten begon op 27 april in de parochiekerk van Hergenrath. In het kader van de viering van de tienjarige "Art Tour" was het orkest op 12 mei te gast in het museum “Zinkhütter Hof” in Stolberg bij Aken. Op 8 juni gaf het orkest een concert in de fantastische concertzaal "Trifolion" in Echternach.

Lees meer